4 seizoenen

          genieten !

TEXEL

Een eiland om van te houden ...

Afwisseling tussen uitgestrekte stranden, karakteristieke dorpjes en prachtige natuur maakt het een veelzijdig eiland. Voor ieder wat wils.

In het Noorden van Texel ligt het 5***** vakantiepark De Krim. Daar bevindt zich voor u chalet Philippe op jaarplaats 113, modern ingericht om in al uw wensen te voorzien. Het park zelf biedt vele faciliteiten voor het hele gezin link en mag zich met recht het beste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden noemen.

n




Voor uw gemak

Chalet Philippe is gelegen op een van de mooiste plekjes van het park. U kunt hier met maximaal 6 personen in verblijven. De omliggende beschutte tuin met royaal terras ligt de gehele dag in de zon, zodat zowel ontbijt, avondeten als lounge moment simpelweg genieten is. Daarnaast biedt het chalet o.a. een verwarmde badkamer (douche, wastafel, toilet), gaskachel en ventilator in de woonkamer, wasmachine, droger, vaatwasser, combi-magnetron met ovenfunctie en TV met oa. Netflix. Er is gratis WIFI op heel het park en ook fietsverhuur is aanwezig. De afstand naar het strand is ongeveer 2km. 

Indeling van het chalet: bij binnenkomst heeft u direct rechts de verwarmde badkamer, daarnaast een 2 pers. verwarmde slaapkamer met plafondventilator, dan nog een 3 pers. slaapkamer (1 stapelbed en 1 losbed met eventueel valhekje voor de kleintjes), vervolgens de keuken overgaand in de woonkamer (met 2 pers. slaapbank) en eetgedeelte.

Een Gazelle bakfiets staat voor u klaar met Maxi-Cosi die u er op klikt om zo ook de allerkleinste al fietsend mee te nemen op Texel. Ook is er een extra damesfiets aanwezig.

 
                           
 
 
 
 
 
 
Inclusief bakfiets!

 
"Chalet Philippe

vakantiepark

De Krim

De Cocksdorp"