Van wanneer tot wanneer?

Week : vrijdag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur
Midweek : maandag 15.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur
Weekend : vrijdag 15.00 uur t/m maandag 10.00 uur

Afhankelijk van de reserveringen voor en na u, is het in overleg mogelijk op de aankomstdag eerder te komen en op de laatste dag later te vertrekken.

Heeft u nog vragen of heeft u een bepaalde wens over een periode, dan kunt u altijd een mail sturen. Er worden geen reserverings- en/of boekingskosten in rekening gebracht.

Chalet Philippe

De boot naar Texel vertrekt normaliter ieder uur, echter kunnen er extra afvaarten zijn ingepland (vooral in het hoogseizoen). Chalet Philippe is op de dag van aankomst vanaf 15:00 voor u beschikbaar. U kunt uiteraard eerder komen voor aanmelding en gebruik te maken van de overige faciliteiten op vakantiepark De Krim.

Bij aankomst dient u zich eerst te melden bij de receptie. Hier ontvangt u de sleutel tot het chalet en kaartjes voor het zwembad. Volg op het park de bordjes "jaarplaatsen” om uiteindelijk op jaarplaats 113 aan te komen. U kunt uw bagage uitladen voor het chalet. Daarna dient de auto op het nabij gelegen parkeerterrein gezet te worden.

"Zodra je op de boot bent,begint de ontspanning"

         

      Wetenswaardigheden

Huisdieren zijn in overleg toegestaan in het chalet, roken niet. Voor de kleintjes is er zowel een kinderstoel als campingbedje (boven op de slaapkamerkast) aanwezig. Verder staan in het schuurtje een vaatwasser, wasmachine en droger. Ook kan er gebarbecued worden.

Bedlinnen is voor u verzorgd. Handdoeken, washandjes en thee-, keuken- en vaatdoeken dient u zelf mee te nemen. 

Bij vertrek dient het chalet opgeruimd te zijn en de koelkast leeg. De sleutel dient voor 10:00 bij de receptie op dag van vertrek weer te worden ingeleverd.