Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

 

7-10 februari 2014

Waddeneiland-weekend in de winter...
je hebt geluk -of niet- met het weer.

Het weekeinde was stormachtig met véél regen.
Zaterdagmiddag was het droog en konden we door de duinen en op het strand sjouwen.

Verder veel in het mooie chalet Philippe vertoefd bij de haard.

Al met al werd het een minder actief weekeinde dan we hadden gehoopt.
Niet uitgewaaid, wel uitgerust.
R&J vD-J

Rinus en Janneke van Dijke - 10-02-2014 - 21:33

 

Fijne dagen gehad in het chalet, mooie praktische inrichting. Heerlijk waren de opgemaakte bedden, de aanwezige grote handdoeken, thee-en vaatdoeken, de wasmachine én droger, echt super geregeld!
De Krim is een fijn sfeervol park met allerlei faciliteiten en dan niet te vergeten Texel zelf, een heerlijk eiland, met vriendelijke mensen en mooie natuur. Bijgevoegde foto is van Strandpaviljoen Kaap Noord

Fam. Klever - 31-12-2013 - 14:56

Hoi Roos en Ivo.
We hebben een leuke midweek doorgebracht op Texel, in jullie chalet. Het chalet was schoon en kompleet. Gelegen op een heel mooi en rustig gedeelte van het vakantiepark. Het weer was super en we komen graag terug.

Ferdinand Mary Myrthe - 25-10-2013 - 20:41

Hai Roos en Ivo,

We hebben een heerlijk weekend gehad in jullie chalet. Alles was fris en schoon en het chalet is zeer sfeervol ingericht. Onze complimenten daarvoor! We komen graag nog een keer terug!

Groetjes Naomi Scholten

Naomi Scholten - 22-10-2013 - 11:05

Een heerlijke midweek gehad in Chalet Philippe. Vakantiepark De Krim is een prettig park om te verblijven en je zit dichtbij strand en wad en de vogelgebieden, die wij wilden bezoeken.

Mariëtte van de Sande - 20-10-2013 - 13:22

Hallo Roos en Ivo,
Wij hebben het de afgelopen midweek erg naar ons zin gehad in jullie chalet. Het chalet is op en top in orde en smaakvol ingericht. Vakantie park de Krim is een leuk park voor de kinderen. En Texel is eiland waar je van alles kunt zien en beleven. De midweek bleek eigenlijk te kort ;-) Groetjes Saskia, Gert en 3 kids.

Gert Maas - 19-10-2013 - 23:03

Dag Roos en Ivo,

Wij hebben een heerlijke midweek op Texel gehad. In een mooi en schoon Chalet wat wij zeker bij anderen zullen aanbevelen.

Groetjes Alma en Marina

Alma en Marina - 29-09-2013 - 14:57

hallo ROOS en IVO.
Wij hebben een heerlijk midweek gehad vorige week in jullie huisje.
1 keer per jaar gaan wij]CRISTA en EEF, zonder onze mannen een paar dagen weg en nu was het Texel in jullie huisje.We hebben genoten van die paar dagen en bijna alles was er in,1 ding misten we wij wilde pannenkoeken bakken en het beslag maken maar we misten een klopper.Ja lachen hé maar we hebben ons wel gered met een lepel.
OOK het park is mooi ,voor de hondjes was er ook ruimte om uit te laten..WE hebben echt genoten en het zag en ook schoon uit.
Groetjes van CRISTA EN EEF.

eef en crista - 23-09-2013 - 20:16

hallo Roos/Ivo
Wat een gezellig chalet hebben jullie. Het is net dat beetje meer wat je doorsnee vindt in een huisje. Zo schoon,een compliment aan de housekeeping.
We hebben genoten van het verblijf, ook Texel was leuk, alleen het weer liet ons in de steek. Door dat alles aanwezig was in het chalet hoefden we ons niet te vervelen.
Tot een volgende keer.
Maria/Ton

Maria /Ton van Duuren - 16-09-2013 - 10:49

Net terug van een weekje in Chalet Philippe. Een gezellige, sfeervolle,zeer schone chalet. We hebben enorm genoten van onze eerste keer Texel, mede door deze chalet. We komen zeker een keer terug. Ook vakantiepark de Krim is een gezellig vakantiepark.

Fam van Dinther - 26-07-2013 - 21:04


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »