Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Wat een heerlijk weekend hebben wij achter de rug. Het was bijna lente in Nederland! We zijn er dus veel op uit geweest.

We komen ieder jaar een paar keer op Texel, maar zo'n schoon en compleet chalet hadden wij nog niet meegemaakt. Fijn dat de bedden al opgemaakt waren en we geen hand-thee-en keukendoeken hoefden mee te nemen.

Erg nog onze smaak ingericht, ruim en licht en wat een leuk stukje tuin.

We hebben geen gebruik gemaakt van de fiets, maar dat is echt een aanwinst als je lekker een stuk wilt fietsen met de kinderen.

Een adres om te onthouden. Dank jullie wel.

miluska - 25-02-2014 - 15:02

Beste Roos en Ivo,
Wat een heerlijk chalet hebben jullie ! Prima verzorgd, schoon en op een rustig plekje op een park met heel veel faciliteiten voor de kinderen. En dan op zo'n mooi eiland ! Dat maakte het tot een hele fijne vakantie voor ons.

Groeten,
Jaco & Henrike

Jaco en Henrike - 22-02-2014 - 11:24

 

7-10 februari 2014

Waddeneiland-weekend in de winter...
je hebt geluk -of niet- met het weer.

Het weekeinde was stormachtig met véél regen.
Zaterdagmiddag was het droog en konden we door de duinen en op het strand sjouwen.

Verder veel in het mooie chalet Philippe vertoefd bij de haard.

Al met al werd het een minder actief weekeinde dan we hadden gehoopt.
Niet uitgewaaid, wel uitgerust.
R&J vD-J

Rinus en Janneke van Dijke - 10-02-2014 - 21:33

 

Fijne dagen gehad in het chalet, mooie praktische inrichting. Heerlijk waren de opgemaakte bedden, de aanwezige grote handdoeken, thee-en vaatdoeken, de wasmachine én droger, echt super geregeld!
De Krim is een fijn sfeervol park met allerlei faciliteiten en dan niet te vergeten Texel zelf, een heerlijk eiland, met vriendelijke mensen en mooie natuur. Bijgevoegde foto is van Strandpaviljoen Kaap Noord

Fam. Klever - 31-12-2013 - 14:56

Hoi Roos en Ivo.
We hebben een leuke midweek doorgebracht op Texel, in jullie chalet. Het chalet was schoon en kompleet. Gelegen op een heel mooi en rustig gedeelte van het vakantiepark. Het weer was super en we komen graag terug.

Ferdinand Mary Myrthe - 25-10-2013 - 20:41

Hai Roos en Ivo,

We hebben een heerlijk weekend gehad in jullie chalet. Alles was fris en schoon en het chalet is zeer sfeervol ingericht. Onze complimenten daarvoor! We komen graag nog een keer terug!

Groetjes Naomi Scholten

Naomi Scholten - 22-10-2013 - 11:05

Een heerlijke midweek gehad in Chalet Philippe. Vakantiepark De Krim is een prettig park om te verblijven en je zit dichtbij strand en wad en de vogelgebieden, die wij wilden bezoeken.

Mariëtte van de Sande - 20-10-2013 - 13:22

Hallo Roos en Ivo,
Wij hebben het de afgelopen midweek erg naar ons zin gehad in jullie chalet. Het chalet is op en top in orde en smaakvol ingericht. Vakantie park de Krim is een leuk park voor de kinderen. En Texel is eiland waar je van alles kunt zien en beleven. De midweek bleek eigenlijk te kort ;-) Groetjes Saskia, Gert en 3 kids.

Gert Maas - 19-10-2013 - 23:03

Dag Roos en Ivo,

Wij hebben een heerlijke midweek op Texel gehad. In een mooi en schoon Chalet wat wij zeker bij anderen zullen aanbevelen.

Groetjes Alma en Marina

Alma en Marina - 29-09-2013 - 14:57

hallo ROOS en IVO.
Wij hebben een heerlijk midweek gehad vorige week in jullie huisje.
1 keer per jaar gaan wij]CRISTA en EEF, zonder onze mannen een paar dagen weg en nu was het Texel in jullie huisje.We hebben genoten van die paar dagen en bijna alles was er in,1 ding misten we wij wilde pannenkoeken bakken en het beslag maken maar we misten een klopper.Ja lachen hé maar we hebben ons wel gered met een lepel.
OOK het park is mooi ,voor de hondjes was er ook ruimte om uit te laten..WE hebben echt genoten en het zag en ook schoon uit.
Groetjes van CRISTA EN EEF.

eef en crista - 23-09-2013 - 20:16


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »