Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Een heerlijk nazomer weekend doorgebracht. Komen al 12 jaar op de Krim, voor het eerst een chalet. Prachtig chalet, modern en eigentijds ingericht. Ontbreekt aan niets.
Voor ons (met 2 pubers) te klein, maar dat doet niets af aan onze positieve ervaring.
Tip; wellicht dat horren voor de ramen zinvol kunnen zijn. Ramen dichthouden bij warm weer is geen optie ivm snel oplopende temp in de kamers, maar de muggen weten de weg ook prima te vinden ;-)
Dank voor de gastvrijheid!

Fam. van Zon - 24-09-2014 - 19:10

Beste Roos en Ivo,
een heerlijke week gehad in jullie chalet. Mooi compleet en heel schoon. De kinderen hebben zich geen minuut verveelt. een super park, dit jaar voor de 4e keer geweest!
Groeten, Richard Patricia Thijs en Wim uit Nijverdal!

Patricia Smalbrugge - 20-07-2014 - 09:32

 

Beste Roos en Ivo,

Onlangs hebben wij een kleine week met onze twee hondjes in jullie mooie en bijzonder smaakvolle chalet mogen verblijven. Wat een geweldig verblijf! Tot in de allerkleinste puntjes perfect geregeld en bijzonder schoon. Tevens vonden we het fijn dat Truus even langs kwam om te vragen of alles naar wens was. Alles wat je maar wensen kon (zelfs meer) was aanwezig of aan gedacht. Dit was een verblijf op topniveau! Tevens was de service achteraf (jullie weten wat we bedoelen)uitmuntend. We kunnen iedereen een verblijf bij jullie aanraden. We hebben een héérlijke vakantie gehad. Indien we nog een keer naar Texel terug komen (en dat gaan we zeker doen), hopen we dat we weer van jullie chalet gebruik mogen maken.

Véronique en Jean- Pierre Stassen - 13-07-2014 - 15:03

 

Beste Roos en Ivo,

Jullie mogen trots zijn op jullie prachtige chalet op de Krim. We hebben genoten van de sfeervolle inrichting en de heerlijk rustige ligging. Alles wat nodig is, is aanwezig en meer zelfs. (fietsen, tuinstoelen met kussens etc) Mochten we volgend jaar weer gaan, nemen we zeker eerst contact met jullie op om te kijken of het chalet nog vrij is.

Bedankt voor het prettige contact en tot een volgende keer,
Leon, Marion, Sterre en Luan

Leon, Marion, Sterre en Luan - 14-06-2014 - 10:21

Liebe Roos, lieber Ivo,

Euer Charlet ist ein Traum! Ich liebe besonders die geschmackvolle Inneneinrichtung. Mann fühlt sich sofort sehr wohl und behaglich in eurem schönen Charlet. Ich werde es auf jeden Fall wieder buchen und an Freund weiter empfehlen, weil es ein sehr gute Preis - Leistungsverhältnis hat.

Beste grüße

Jörg

Jörg Wegner - 08-06-2014 - 08:23

Beste ivo en roos,

Wat hebben wij een heerlijk hemelvaartsweekend in jullie chalet gehad. Bedden lekker opgemaakt, we konden zelfs een bakje koffie zetten. Helemaal super, ook prachtig weer gehad. De chalet was tip top in orde en heerlijk schoon. Hopelijk tot ziens.

Brigitta - 03-06-2014 - 20:05

Hallo Roos & Ivo,

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in jullie chalet! Het ontbreekt je werkelijk aan niks en de bedden waren bij aankomst al lekker opgemaakt. Het chalet is schoon, fris en geeft je een dat fijne beachgevoel!

We hebben met onze twee meiden op Texel fantastisch kunnen fietsen met de (bak)fiets die jullie daar hebben. Fietstochten naar Paal 17 en Kaap Noord waren zo echt een feestje!

In de avond samen genieten van een Texels biertje en een sinas(!)op de bank maakte het weekend helemaal compleet!

Tot de volgende keer!

Boy Marjolein Feline & Flynn - 30-05-2014 - 12:34

Hi Roos & Ivo,

Bedankt dat we met Pasen in jullie chalet konden verblijven. We hebben een heerlijk weekend gehad! Het chalet was brandschoon en erg gezellig ingericht. We hadden prachtig weer en hebben veel gebruikt gemaakt van de bakfiets. Echt ideaal met een kleintje van 13 weken. De locatie van het park/chalet is ook geweldig. We komen graag nog eens terug!

groet, Ben, Judith & Tijl

Ben & Judith Wessels Boer - 24-04-2014 - 17:37

Hoi Ivo & Roos,

We hebben een super lekker weekend in jullie chalet gehad! Echt vakantie dat als je aankomt niet eens de bedden op hoeft te maken! Verder is het chalet ook erg leuk en compleet ingericht! De bakfiets was ook ideaal, zo konden we toch lekker op de fiets weg met ons dochtertje van 7 weken, ze sliep heerlijk onderweg.
Het weekend was wel veel te kort...
Bedankt voor de gastvrijheid!
Groetjes, Klaas, Rianne, Luuk & Fleur

Klaas en Rianne - 17-03-2014 - 20:12

We hebben een zalige tijd gehad op Texel.
De chalet was heel gezellig ingericht, heel licht maar toch knus tegelijk. Super dat de bedden reeds opgemaakt zijn en een heel goede service en snelle reacties.

Het park zelf is ook geweldig, heel netjes en vriendelijke bediening. De binnenspeeltuin in ondanks het goede weer toch enkele keren gebruikt en helemaal goedgekeurd door de kids. Ideaal om ze even te laten spelen tussendoor.

We gaan jullie zeker aanraden bij vrienden.

Ann Frank Mats en Kas

Ann Loos - 14-03-2014 - 19:55


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »