Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Hoi Ivo en Roos,

Wij hebben erg genoten van het weer, het eiland en het chalet. Onze dochter van 1,5 heeft zich enorm vermaakt met de driewieler, het huisje en de glijbaan. Dat gaf ons ook de gelegenheid om rustig een boekje te lezen en te genieten van de zon. Al met al was het top en complimenten voor het mooie gezellige chalet.

Mathijs - 20-05-2015 - 08:58

Een heel leuk paasweekend beleefd in jullie schone, moderne, met stijl ingerichte en van alle gemakken voorziene chalet. Een luxe dat zowat alles voorhanden is. We hebben met onze kleintjes veelvuldig de bakfiets gebruikt. Wat een leuke ervaring voor ons en hen. Het zonnetje deed ook erg fijn mee. Al met al zullen wij de mond tot mond reclame toepassen. Bedankt ivo & roos (en uiteraard de beheerster van jullie chalet)

Martin en mariska met kids 1 en 4 jaar - 09-04-2015 - 13:40

Wat hebben wij genoten van jullie ontzettend mooi en sfeervol ingericht chalet !
Helemaal in Texel stijl. Ook de tuin is erg leuk en we hebben zelfs nog heerlijk in de witte stoeltjes in het zonnetje gezeten. We werden vriendelijk welkom geheten door Truus die erg voor had gezorgd dat het chalet heel schoon was. We komen heel graag terug samen met onze honden. Bedankt voor ons heerlijke weekend. Bert en Jeannette , meneer Jansen en Guus, (de honden)

Bert en Jeannette Leeuwerink -Stok - 30-03-2015 - 21:41

Hoi Ivo en Roos,

we willen jullie nog even bedanken voor een heerlijk weekendje Texel. Wat een mooie plek hebben jullie. Dat we gebruik mochten maken van jullie bakfiets was ideaal zo met de kinderen. Die vonden dat geweldig. Wij gaan zeker nog eens terugkomen!

Cheers,

Thomas & Sabrina

Thomas & Sabrina - 15-03-2015 - 21:53

20-02-2015

Een heerlijk lang weekend op Texel, mooi park met een superchalet. 2 volw. en 3 kinderen, prima. Slaapbank kun je heerlijk op slapen, kacheltje aan! De inrichting erg fraai en vooral schoon. We komen graag een keertje terug, groeten vanuit overijssel!

jannink - 25-02-2015 - 21:09

Hoi Roos & Ivo

We hebben een heerlijke midweek achter de rug. De chalet is super proper en ook heel gezellig ingericht. Dit was de tweede keer dat we in jullie chalet onze vakantie hebben doorgebracht en we komen zeker in de zomer nog eens terug.

Bedankt voor de fijne vakantie!
Steven & Yonie en de viervoeters Dudee & Maggie

Yonie & Steven - 14-02-2015 - 19:55

Hallo Ivo en Roos, Enorm genoten van een midweek in jullie chalet. Gezellig ingericht, met een heerlijke kachel, super schoon, fijne bedden, alles tot in de puntjes verzorgd. Genoten van Texel in de sneeuw, het zag er magisch uit. We zouden nog heel graag een keertje terug komen. Heel veel groetjes uit Eindhoven van Karin, Roxy, Jamie en natuurlijk onze hond Maggy.

Karin Sanders - 11-02-2015 - 19:30

Het nieuwe jaar goed begonnen!
Een last minute weekendje Texel op 2 januari. Straffe wind met heerlijk zonnetje! Op de Krim lekker eten, spelen en bowlen. En voor de 2e keer heerlijk thuiskomen in jullie supergezellige chalet. Bedden opgemaakt, fris en schoon, super gezellig ingericht en nog steeds verliefd op jullie olievatlamp! Ook een midweekje voor opa en oma geboekt. Fijn contact met Roos en Ivo. En wij kijken stiekum alweer naar een nieuw excuus om te boeken....
Zeker tot snel! Groetjes, Dolf, Yvon, Puck en Boet.

Yvonne Markman - 10-01-2015 - 14:03

Heerlijk fijn chalet! Wij zijn met onze twee dochters en weimie Famke een weekje geweest in chalet 113! Vooral de nieuwe bakfiets erg handig met twee kleine kinderen. Wij zijn van 26-12 tm 1/1 geweest, chalet was prima warm te houden met fijne gaskachel. Alles aanwezig en park is erg mooi.

Familie van Amersfoort - 04-01-2015 - 10:02

Heerlijk weekend gehad op Texel in chalet 113!
Alles en meer aanwezig, opgemaakte bedden bij aankomt en een hele leuke bakfiets voor de kinderen!
Ideaal wat ons betreft! We komen graag nog eens terug!

Groetjes Jeffrey, Nathalie & Enzo

Familie Veenhuizen - 03-12-2014 - 09:46


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »