Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

In januari 2018 verbleven met drie kleine kinderen. Net chalet en prettig verblijf. Ook de Krim is een prachtig complex waar we veel plezier in het nieuwe zwembad hebben gehad

Maarten - 02-02-2018 - 20:57

Beste Ivo en Roos,
Een tijd geleden al weer, om precies te zijn met Hemelvaart, hebben wij een kleine week mogen genieten van een verblijf in jullie prachtige chalet. We hadden precies een mooie periode uitgekozen want het was schitterend weer. Veel genoten van het mooie Texel, park 'De Krim' en de ruime tuin bij het chalet. Ook van de bakfiets hebben we veel gebruik gemaakt om te touren in de omgeving. Voor ons de 1e keer Texel maar zeker niet de laatste keer.
Liefs,
Mariska, Jurgen, Quinty en Dylan Kalmeijer

Mariska Kalmeijer - 08-10-2017 - 11:36

Beste Ivo en Roos.
We hebben met veel plezier in jullie goed uitgeruste chalet vertoefd. We komen vaak op Texel. Vroeger met de tent tegenwoordig vaak een dagje. We waren erg verbaasd over de tientallen gevlekte Aronskelken die we op het park en in de omgeving van de Krim aantroffen. Het mooie weer maakte het bezoek helemaal top.

Wilt en Hennie Lengkeek.

Lengkeek - 29-08-2017 - 11:42

we hebben weer heerlijk genoten van jullie gastvrijheid.Het zwembad was top met al die glijbanen.
Dank je wel weer voor de fijne dagen in jullie chalet.
Groetjes Andrea

andrea van geffen - 16-08-2017 - 12:50

Beste Roos en Ivo,

Wat een heerlijk chalet hebben jullie! We hebben het de afgelopen week echt onwijs naar ons zin gehad, maar het was veel te kort. We zijn verliefd geworden op Texel en hebben nog lang niet alles gezien... daarom gaan we volgend jaar gewoon twee weken 😊😉.

Tot volgend jaar!

Fam.de Buck - 23-07-2017 - 22:01

Wij hebben van 7 t/m 14 april in dit fantastische huisje gezeten. Zeker met ons zoontje van 2 1/2 jaar was dit heel fijn. Er waren veel kinderspullen al aanwezig en ook het buitenspeelgoed zoals het huisje ed. was erg geslaagd. Ons zoontje voelde zich hier direct thuis. Ook het autoluwe straatje was erg prettig. Daarnaast is het fijn om ergens aan te komen en opgemaakte bedden te hebben, handdoeken en alles lag klaar. Waar er ook heel blij mee waren zijn de fietsen die we mochten gebruiken. We hebben genoten van het huisje, de camping en natuurlijk het eiland. Echt een aanrader!

Alice en Bart - 12-05-2017 - 13:02

Beste Ivo en Roos,
We hebben genoten van de midweek in de meivakantie. Jullie chalet is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien, elke keer weer fijn om op de Krim te zijn. Kijk al uit naar de zomer.

Groetjes Andrea

andrea van geffen - 03-05-2017 - 10:04

We hebben een heerlijk weekend gehad in chalet Philippe.

Alles was netjes verzorgd en schoon. Opgemaakte bedden bij aankomst en handdoeken om te gebruiken.

Een mooie rustige plek, heerlijk onthaasten

Tot de volgende keer!

Annemieke - 03-10-2016 - 20:53

Vorige week weer een midweek doorgebracht in jullie chalet. Met het warme weer dankbaar gebruik gemaakt van de nieuwe toevoegingen zoals de BBQ en de ventilator op de slaapkamer. Keer op keer een fijne aankomst, voorzien van alle gemakken, gezellig ingericht en super proper. Aankomen in jullie chalet voelt bijna als thuis komen. :) Slechts een ding kan ons overtuigen om terug naar huis te vertrekken aan het einde van ons verblijf: De kingsize boxspring die in de slaapkamer staat te wachten.

Samengevat: Niet onze eerste keer in jullie chalet en ook zeker niet de laatste!

Groeten, Steven & Yonie

Steven - 21-09-2016 - 19:02

We hebben net een heerlijke week achter de rug in jullie prachtige chalet! Jullie hebben het heel knus en gezellig ingericht en alles is aanwezig. Ook heerlijk, die opgemaakte bedden bij aankomst en fijne grote handdoeken die klaarliggen. Goed verzorgd! Van de gazelle bakfiets hebben we ook veel gebruik gemaakt, wat een uitkomst! De kinderen genoten voorin de fiets. De Krim is ook een erg mooi en rustig park. Vooral de hoek waar het chalet ligt is lekker rustig en autovrij waardoor de kinderen veilig konden spelen, erg fijn. Wij komen zeker nog eens terug!

Fam. van Dam - 04-09-2016 - 11:00


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »